x
© 2024 - Boostlogix | Logistiek Adviesbureau

Wij verhuizen naar een nieuw kantoor in Breda!

Na ruim vier jaar groeit Boostlogix uit haar jasje in hun huidige kantoor bij de Universiteit van Breda. Door mooie ontwikkelingen mag Boostlogix verhuizen naar een groter kantoor om daar met het eigen team verder te kunnen groeien en door te ontwikkelen. In september heeft Eric de sleutels van het nieuwe kantoor in ontvangst mogen nemen en kon een start gemaakt worden met verven, klussen en het herinrichten.

Innovatieve en inspirerende locatie BUas

De afgelopen vier jaar heeft het team van Boostlogix met veel plezier gewerkt in hun kantoor bij de BUas. Een geweldige en energieke omgeving tussen de studenten, logistiek talent met daarbij volop innovatie, ontwikkeling en fresh brains. Daar maakt Boostlogix veelvuldig gebruik van en we bieden onze opdrachtgevers dit ook aan. De locatie bij de Universiteit is Boostlogix bruisend, inspirerend en vooral fijn. Daarom blijven we met het nieuwe kantoor in deze omgeving en houden we ook ons kantoor op de BUas. Bekijk hieronder de route naar ons nieuwe kantoor vanuit de BUas.


Snel blijven schakelen met nieuwe logistieke talenten

Ons kantoor bij de Universiteit van Breda houden we aan om zo de connectie met de studenten, de innovatieve en inspirerende omgeving en ondernemers daar te behouden. U kunt hier dus nog altijd bij ons terecht. En daarnaast binnenkort ook op ons nieuwe adres. Ontdek hieronder de inspirerende omgeving van de BUas en Eric neemt u in onderstaande video's ook mee in het nieuwe kantoor.